1 Ocak 2011 Cumartesi

Hoşgeldin 2011

2011 Hoşgeldin, sefalar getirdin........
Asırlardır bekliyorduk seni!!!!!!!!

Bu yılda senden tüm diğer yıllardan olduğu gibi huzur, mutluluk, sağlık,aşk, bolluk diledik. Bir ev, bir araba,bir yazlık, bizi seven ve sevdiğimiz bir eş, aile bireylerimize sağlık, işimizde terfi, çoçuk sahibi olmak, dünya seyahatleri daha neler neler.....

Ama biliyoruz ki bazımızın sağlığı bozulacak, bazılarımızın  işinde aksaklıklar olacak, belki en sevdiklerimiz hayatımızdan çıkacak, belki para sıkıntıları, çoçuğun okul sorunu vs karşılacağız....

Çünkü burası Dünya denilen büyük bir oyun alanı. Yaşadığımız her şey aslında bir deneyim. İyi yada kötü diye bir şey yok. Olan her şey bizim hayatımıza çağırdığımız, olmayanlar ise aslında hayırlı olanlar.

Nerden baktığımıza bağlı herşey. Kendimize güzel bir pencere açıp ordan bakmalı yaşadıklarımıza.

Bir gün arkadaşım "en büyük hayalin ne diye" sorduğunda aslında çok büyük bir hayalım olmadığını gördüydümde bir ay boyunca hayal kurma çalışması yapmıştım. Hayal kurmaktan vazgeçmemeli.

Affetmek en önemli  nokta. Şuana kadar yaşadığımız ,bizi üzen, bizde iz bırakan her olayı, her insanı ve en önemlisi kendimizi affetmek.

Korkmak ise en büyük engelleyici .Aslında kortuğumuz her şeyi er yada geç ama mutlaka hayatımıza çekiyoruz. İşimizi kaybetmekten korkmak, sevgilimizi kaybetmekten kormak,sağlığımızı kaybetmek korkmak...  Korkmadan korkularınızın üzerine gidin ve onlardan kurtulun.

Yaratıcılık geliştirmemiz gereken en önemli yanımız.Çünkü tanrı ile yaratım gücümüzü hatırlamakta belirleyici.


“Kendi yaşam iradesinden ve yaratıcılık hakkından vazgeçen insan hemen korkacağı, af dileyeceği bir ilah aradı ve aramaya devam ediyor…”


http://www.facebook.com/#!/pages/AUSEY/149038724524


Farkındalık olmaz ise olmaz. Yoksa başımıza gelenleri ah ile vah ile açıklamak zorunda kalır ve kurban rolunü üstleniriz.
 
Sevgi ile yapılmayan hiç bir şeyden hayır gelmiyor. Yüreklerimizi parıldatmalıyız. Tüm üzüntülerden, kırkınlıklardan, hırslardan,  kıskançlıklardan yüreğimizi arındırmalıyız.
 
Bolluk, bereket ise tanrı tarafından hepimize eşit olarak sunuluyor. Bankadaki hesap misali. Bazımız çok, bazımız az hesaptan para çekiyoruz. Siz hangisini deneyimlemek istiyorsunuz bu yıl?
 

 Pırıl pırıl 2011 geliyor. Herkese güzel deneyimler dilerim. Bende payıma düşenleri sevgi ile kabul ediyorum.

 Tanrım şuana kadar verdiğin her şey için şükürler olsun. Pin It

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Great! The file uploaded properly. Now click the 'Verify my file' button to complete the process.