20 Ekim 2010 Çarşamba

Ekim'de Gökyüzü Bize Neler Getiriyor ........

Dostum aynı zamanda Uranyan Astrolog olan Neslihan Ayanoğlu'ndan Ekim ayı ile ilgili gökyüzü hareketleri ile bir paylaşım. Bundan sonra düzenli olarak bize haberler vermeye söz verdi ya bakalım.....İllede birlikte yaratım......



Bengi uzun zamandır benden gökyüzü hareketleri ile ilgili yazı istiyordu ama ben bir türlü yazamamıştım. Şu anda yani 7 Ekim saat 21:00 civarı 14 derece Terazi’de yeni ay var. Dedim ki bu yeni ayın etkisini de arkama alayım ve bir yazı yazayım.

Terazi burcunda gerçekleşen yeni ay ilişkilerimiz konusunda bize yeni bir yön verebilir. Terazi biz olmayı deneyimlediğimiz burç. Burada, Koç’da deneyimlediğimiz “ben” kavramı “biz” kavramına dönüşüyor; ben ve karşımdaki. Bu mevcut ilişkilerimizi gözden geçireceğimiz gibi, yeni bir ilişki, yeni bir ortaklık, yeni bir birlikteliği de düşünebileceğimiz bir dönem. Bu tarihlerde gökyüzünde neredeyse tüm gezegenler de ikili şekilde duruyor ve ‘biz’ kavramını bu dönemde gökteki pek çok oluşum bize ayrı ayrı hatırlatıyor.

Linda Hill, Sabian Symbols sayfasında, 14 derece Terazi’yi şu şekilde tanımlıyor. “Durumun tam ortasında olduğunuzu ve bir nefes almanız gerektiğini düşünebilirsiniz".  Vereceğiniz bu ara size süreci tamamlamanız için güç verecektir. Daima hareket halinde olma yıpratıcı olabilir. Öte yandan tembel ve üretmeyen olma da cevap değildir.

8 Ekim: Dinamik, disiplinli bir şekilde düşündüğümüz ve iletişime geçeceğimiz bir gün. Biraz dar çerçevede olaylara bakabiliriz, esnek düşünmeye çalışmamızda fayda olabilir. Planlarımızı yaparken daha amaca odaklı düşünen bir zihine sahip olacağız.

9 Ekim : Venüs Geri gitmeye başlıyor, 18 Kasım’a kadar geri gidecek. Venüs Akrep burcunda geri gidecek. Yeni ayın 7 Ekim’de Terazi’de olmasından sonra Terazi’nin yönetici gezegenin Akrep’te geri gitmesi yukarıda bahsettiğimiz sürece Akrep’si temaları da katacaktır. Geri giden Venüs ilişkilerde sorun yaşatabilir. Bu dönem kişilerin daha kendi içlerine döndükleri bir dönem olacaktır. Duygularımızı ifade etmekte veya güçlü duygusal bağlar kurmakta zorlanabiliriz. Bu dönemde gündemimiz değer verdiğimiz şeyler, değerler sistemimiz ile ilgili konularla meşgul olacaktır. Sosyal aktivitelerden uzak durmak isteyebiliriz. Yani kendi kendimize kalacağımız bir dönem geçireceğiz. İlişkilerimiz ve ticari anlaşmalarımız da bu süreçten etkilenebilir.



17 Ekim: Uyumu deneyimleyeceğiz. İsteklerimiz ve düşüncelerimiz/planlarımız arasında bir denge olacak. Karşımızdakini daha iyi anlamaya çalışacağız, diyaloglarımız daha akıcı olacak. Ama öte yandan her şeyi kendimizden ve aklımızdan ibaret de zannetme riski de var.

21 Ekim: Bir süredir her konuda olduğu gibi düşüncelerimizde de uyum ve dengeyi tutturmaya çalışıyorduk oysa şimdi dengeyi bir köşeye koyacağız, daha güçlü ve daha derin düşünmeye başlıyoruz. Bir konuya odaklanıp derinlemesine öğrenmeye çalışabiliriz. Veya düşüncelerimiz sabit bir şekilde bir konuya saplanıp kalabilir. Burada yine düşüncelerimizi ve diyaloglarımızı biraz esnetmeye çalışmalıyız.

23 Ekim: 7 Ekimde başlayan projelerimizin, birlikteliklerimizin olgunlaşma dönemi. Ama yine ‘ben’ ve ‘biz’ kavramları arasında sıkışıp kalmış gibi hissedebiliriz. Bir yanımız ortak çıkarları gözetmemizi söylerken diğer yanımız kendi isteklerimizin peşinden gitmemizi söyleyebilir.

24 Ekim: Akrep günleri başlıyor. Hayatımızı anlamını daha derinlemesine sorgulayacağız. Belki gizemli konular, okült konular daha çok ilgimizi çekecek. Güç teması ve kontrolü elde tutma isteği ön plana çıkabilir. İsteklerinizi elde etmek için güç savaşlarına girmekten veya bir konuya takılıp kalmaktan uzak durmaya çalışın.

25 Ekim: Sosyal bir dönem. İlişkilerde iletişim önemli. Ticari ilişkiler karlı olabilir. Ama güç savaşlarından, manüpülasyonlardan, olayı domine eden taraf olma iddialarından uzak durmak kaydıyla.

28 Ekim: Mars’ın Yay burcuna geçmesi ile iyimser bir döneme giriyoruz. Hareketlerimizde, bir aksiyon alırken daha aktif, daha cesur ve belki daha gözü kara olabiliriz. Ama bu iyimserlik bizi rehavete de düşürebilir. Harekete geçmekten alıkoyabilir. Biz bir şey yapmasak da herşeyin yolunda gideceği duygusunu taşıyabiliriz.

29 Ekim: Estetik, güzellik, sanatsal aktiviteler. Günün konuları bunlar olacak. Haır tatil, her taraf kıpır kıpır hadi dışarı çıkalım diyebiliriz. Sosyal ve dışarıda aktivitelerle geçirebileceğiniz bir gün olabilir.

Nasıl................. Pin It

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Great! The file uploaded properly. Now click the 'Verify my file' button to complete the process.