25 Kasım 2011 Cuma

Güzel Haberler




Uzun zamandır kafamda Yaratıcılık konusu vardı. Geleceğin yaratım ile şekilleneceğine inanıyorum.

Herkes kendi geleceğini istediği şekilde yaratma gücüne sahiptir. Ancak beyinleri formatlamak lazım. Yani eski köye yeni yöntem olmuyor.

Eski bildiğimiz tüm yöntemleri unutmak lazım. Yeni şeyler denenmeli,yeni bilmediğimiz yolları takip etmeliyiz. Bunun içinde yüreklerimizi açmalıyız.

Bende kendi düşünce yolumu değiştirmek isterken Madame Mia ortaya çıktı. Tamda teyze olduğum bir dönemde. Mia kız kardeşimin yeni doğan bebeğinin adı. Baba ingiliz, anne Türk olunca, bebeğin adıda Yasemin Mia oldu. Henüz Mia'yı resimlerden tanıyoruz. Şimdi bizden çok uzaklarda. Kardeşim bana benzediğini söylüyor.

Mia "Işık Saçan" demek. Yani yüreğinizi tam açıp, yolları temizlediğiniz zaman ve her ne yapıyorsanız sevgi ile yapıyorsanız, ışık saçıyorsunuz. Anlayacağınız yeni sitemin adına çok uygundu.

Bu Benim Yolum'da hep yaşadığım şeyleri sizinle paylaştım. Hiç bir zorlama olmadan. Gezdiğim, gördüğüm, seyrettiğim, okuduğum, kafayı taktığım şeylerdi. Benim ve  herkesin hayatında yaşadığı şeyler yani.

Şimdi de yeni sitemi paylaşmak istiyorum. Sitenin tüm dizaynını da ben yaptım. Dünyada ve bizde yer alan yaratıcı fikirleri, esinlenmeleri, renkler ve objeler ile oynamayı, yeni dizaynları bulacaksınız.  Aylardır bu konuda tüm ülke kaynaklarını okuyorum ve çok şey öğreniyor ve en önemlisi eğlenip,keyif alıyorum.

Sizide yeni yoluma davet etmek istiyorum. Madame Mia'nın dünyasına Hoşgeldiniz.

Sevgiler,

Bengi

Pin It

2 yorum:

N.Narda dedi ki...

Teyze olmak güzeldir , yani çoğu zaman :)Size de güzel gelsin.

Bengi Özkan dedi ki...

Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.

Sevgiler,

Bengi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Great! The file uploaded properly. Now click the 'Verify my file' button to complete the process.